Waarom StasburgReeve

Wij verruimen werkkapitaal en strategisch perspectief

Onze kracht

Strategic Funding

StasburgReeve is preferred partner voor financiering van groei- en innovatiestrategie van ondernemingen in Nederland. Strategie en financiering zijn in onze zienswijze onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wij completeren de ondernemingsstrategie en vertalen deze naar financierbare en realiseerbare projecten. 

Financieringsvraagstukken vliegen we in essentie aan met overheidsfinanceringen en -regelingen: zo realiseren we werkkapitaal tegen (zeer) gunstige voorwaarden. En zetten we hiermee bovendien een voor banken of investeerders vereiste stap om desgewenst en in de toekomst tot bancaire of private financiering te (kunnen) komen.

We koppelen zo dus uw innovaties aan marktgerichte businessmodellen en maken ze financierbaar. We produceren de stukken maar treden tevens op als uw (truted) sparringspartner. We weten uit namelijk uit eigen ervaring wat het is om te ondernemen. We zijn er om u te laten ondernemen. Te laten innoveren. Nu en in de toekomst. Dat is onze belofte.

Onze aanpak

Kansen zien

Wij zien strategische kansen en vertalen deze naar uitvoerbare en financierbare projecten. Wij koppelen deze projecten aan uw strategische doelen en businessmodellen. 

Research

Wij gaan de complexiteit van uw innovatie of bedrijfsvoering nooit uit de weg. Integendeel: we omarmen deze compexiteit juist. Wij maken ons de materie eigen en helpen u de optimale oplossing te vinden. 

Strategie

Wij zijn niet uw standaard subsidieadviseurs. We zijn een team van ervaren ondernemers en board-level executives en jong toptalent. We denken ook niet vanuit vaste subsidieprogramma’s. Wij denken vanuit alle disciplines na over uw toekomst, uw perspectief, uw bedrijfsvoering en de strategie. Met uw strategie als richtpunt stellen wij uw financieringsbehofte vast en realiseren we de oplossing.

Doelen stellen

We koppelen uw strategie en innovatiedoelstelling samen met u aan duidelijke en uitvoerbare projectdoelen. Zo maken we innovatie financierbaar en realiseerbaar.

Financiering

Wij gaan op zoek naar de gunstigste financieringsvorm, beginnend bij publieke bronnen. Deze zijn immers bijna altijd de goedkoopste!

Toekomstperspectief

We helpen u om door te gaan met ondernemen, met innoveren, zonder daarbij de aandelen van uw bedrijf te laten verwateren. Nu én in de toekomst.

Onze resultaten

Wij zijn actief in

Sectoren

Voor ruim 200 ondernemers, DGA's, bedrijven groot en klein en voor investeerders in Nederland realiseerden wij in 2017 inmiddels in totaal voor ruim € 40 Mio aan (publieke) financieringen in diverse sectoren:

  • ICT infrastructuur, hardware- en softwareontwikkeling
  • Energie (inclusief olie en gas)
  • Nanotechnologie
  • Biotechnologie
  • Chemie
  • Hoogwaardige Elektronica (silicium en organisch)
  • Lucht- en ruimtevaart
  • Voedingsmiddelentechnologie
  • Veiligheid en defensie
Aantal projecten 400+
Aantal klanten 60
Subsidies / Leningen €490 mln.

Partnerships

Wij zijn StasburgReeve