27 juni 2018

StasburgReeve partner van Yes!Delft

Geschreven door: rvt

Yes!Delft vindt in StasburgReeve partner voor Strategic Funding

StasburgReeve Strategic Funding is partner voor financiering van groei- en innovatiestrategie van ondernemingen in Nederland. Onze klanten hebben de strategie en ambitie om te innoveren en te groeien. StasburgReeve vertaalt deze strategie naar uitvoerbare projecten en realiseert de financiering ervan. We vliegen financieringsvraagstukken in eerste instantie aan met overheidskredieten, -subsidies en fiscale instrumenten. Want zo realiseren wij de meest gunstige voorwaarden voor onze klanten. Aansluitend verbinden we onze klanten desgewenst aan privaat kapitaal.

 

Deze expertise sluit direct aan op de behoefte van de ondernemingen in het bijzondere incubator ecosysteem van Yes!Delft. De veelbelovende start- en scale-ups hebben primaire aandacht voor de techniek en het product en onze aanvulling op strategy en funding is daarbij vaak gewenst. Wij werken met resultaatafhankelijke beloning. En ook dat past goed bij de financiele positie van de meeste bedrijven binnen deze fraaie incubator. 

Tevens coachen wij de ondernemers op basis van onze C-level eraring met op hun dan lopende thema's en verbinden wij hen aan ons professionele netwerk.

One-on-One met StasburgReeve

21 januari 2018

One-on-One met StasburgReeve

Vorig artikel
Executive Support with a keen eye for finance

28 juni 2018

Executive Support with a keen eye for finance

Volgend artikel